Staking streekvervoer

Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een. Geef de mensen in het streekvervoer een fatsoenlijke cao.


Woensdag En Vrijdag Geen Bussen Door Staking In Streekvervoer

Web 7 hours agoVandaag is de eerste dag van in totaal vijftien stakingsdagen waarop medewerkers in het streekvervoer hun werk neerleggen.

. Web 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer. Wat merkt de reiziger daarvan. Web 7 hours agoDe staking heeft betrekking op een cao die geldt voor zon 13000 medewerkers voornamelijk buschauffeurs.

Reis je met de. Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000 mensen. Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen.

Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer. Web Aangekondigde staking streekvervoer 28 februari en 2 maart. De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de.

Dat meldt vakbond CNV. Breng Overal OV regio. In Groningen en Friesland wordt de dienstregeling.

Medewerkers in het streekvervoer leggen. Door deze regionale staking is. Als de werkgevers in het streekvervoer niet over de brug komen met een beter voorstel voor een nieuwe cao.

Web Het gaat om een staking in het streekvervoer. Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer. Web Streekvervoer staakt dit is wat het betekent voor jouw reis Vandaag en morgen staakt het streekvervoer kondigde vakbond FNV gisteren aan.

Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer. Web Treinen van Arriva rijden ondanks de staking in het streekvervoer wel op trajecten in het noorden van het land. Web Ja en nee.

Op donderdag 23 februari wordt er door het CNV extra gestaakt op de treintrajecten Zwolle-Enschede en Zwolle. Want het water staat de medewerkers aan de lippen. Ik heb een lange dag gehad vertelt een wachtende dame.

Web Er is voor vrijdag 24 februari 2023 staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Arriva Transdev incl. De stakingsdagen zullen over. Web 1 day agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers.

Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen. Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl.

De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. De 2e stakingsgolf is begonnen op vrijdag 9 september in de regios West en Noordwest Noord- en Zuid-Holland. Web Het streekvervoer gaat staken.

Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Web Plan zorgvuldig je reis aankomende dagen. Vakbonden FNV en CNV hebben hun leden opnieuw opgeroepen om te staken op.

Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken. Opnieuw landelijke staking streekvervoer. Web De staking binnen het streekvervoer zorgde vandaag weer voor flink wat frustratie bij het busstation.

Web Door Casper Schrijver 24 februari 2023. Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een. Web Landelijke stakingsdag streekvervoer Door Casper Schrijver 31 augustus 2022 Op vrijdag 16 september wordt in het hele land gestaakt in het streekvervoer.

Het was een tijdje rustig met de stakingen in het openbaar vervoer maar. Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij.


De Ondernemer Reizigersvereniging Wil Einde Aan Stakingen In Het


Volgende Week Staking Streekvervoer Al Het Nieuws Uit Nissewaard


Staking Streekvervoer Opvang Asielzoekers Cruiseschip Praat Mee Op Nujij Nu Nl


Dit Moet Je Weten Over De Staking In Het Streekvervoer Van Maandag 6 Februari Tot En Met Vrijdag 10 Februari Rtv Utrecht


Staking Streekvervoer In Amstelveen Amstelveenz


Personeel Regionale Treinen Doet Mee Met Meerdaagse Staking Streekvervoer Radar Het Consumentenprogramma Van Avrotros


Geen Bus En Trein Door Staking Streekvervoer Omroep West


Fnv Landelijke Staking Streekvervoer Als Cao Overleg Faalt 1limburg


Nieuwe Staking Personeel Streekvervoer Legt Werk Neer


Brabant Opnieuw Het Hardst Getroffen Door Staking Regionaal Busvervoer Slechts 20 Procent Van De Bussen Rijdt Brabant Bd Nl


Landelijke Staking Streekvervoer De Toren Hardenberg


Oafhu7zvxda4gm


Nieuwe Staking In Het Streekvervoer Maar Kan Het Zijn Dat Jouw Bus Of Trein Wel Rijdt Max Vakantieman


Stakingen Aangekondigd In Streekvervoer Na Mislukte Onderhandelingen


Woensdag En Vrijdag Opnieuw Stakingen In Streekvervoer Trouw


Zaterdag Stakingen In Het Streekvervoer In Overijssel En Noord Brabant Fnv


Landelijke Staking In Het Streekvervoer Niet Alleen Woensdag Maar Ook Vrijdag Omrop Fryslan

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel